Van Arnhem Bouwgroep ontwikkelen en bouwen onder één dak
 

Over ons

ontwikkelen en bouwen onder één dak

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Culemborg en omstreken? 

Van Arnhem Bouwgroep profileert zich in het ontwikkelen en bouwen van zowel woningen als bedrijfsgebouwen. Al ruim 90 jaar zijn wij actief vanuit onze vestigingsplaats Culemborg. Al sinds 1923 ontwikkelen wij projecten vanuit een duidelijk te onderscheiden visie: het resultaat hiervan vindt u op deze website. Niet alleen projectontwikkelingen maar ook complete gebiedsontwikkelingen, grondexploitaties en binnenstedelijke herontwikkelingen worden door ons ter hand genomen. Hierbij is met name de aansturing van alle betrokken partijen van belang. Wat bij ons voorop staat, is het streven naar voldoende variatie en differentiatie om een veelzijdig woning- en utiliteitsaanbod te realiseren.

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de volgende regio's

Het werkgebied beslaat voornamelijk de regio's:

  • Zuidwest-Gelderland;
  • Utrecht;
  • Flevopolder,
  • Zuid-Holland en Noord-Brabant. 

Ontwikkelen en bouwen onder één dak

Het feit dat het ontwikkelen van projecten en het realiseren ervan onder één dak geschiedt, geeft vele voordelen voor de toekomstige eigenaren en opdrachtgevers. De synergievoordelen met betrekking tot prijsvorming, kwaliteit, planning, garantie en nazorg zijn onmiskenbaar.

Door een korte en overzichtelijke beslissingsstructuur en een heldere en nuchtere beoordeling kan er snel en voortvarend worden gewerkt. Alle opdrachtgevers en relaties kunnen dan ook rekenen op onze persoonlijke betrokkenheid. Dit resulteert in een prettige samenwerking met het gewenste resultaat.

Op dit moment hebben wij diverse nieuwbouwwoningen in allerlei prijsklassen te koop. Kijk hier voor ons actuele aanbod. 

 

Wij zijn aangesloten bij:

         

Anth. van Diemenstraat 36
4104 AE Culemborg
Tel. +31 (0)345 - 514 341
Fax. +31 (0)345 - 515 281
algemeen@vanarnhem-bouwgroep.nl

nieuws

START VERKOOP - Hof van Wiel

Datum: zaterdag 30 maart a.s.
Locatie: Van der Wal interieurs Leerdam (Techniekweg 8, 4143HV Leerdam)
Tijd: 12:00 tot 17:00 uur

Deze laatste fase van plan de Buitens bestaat uit een gevarieerd aanbod van 10 vrijstaande woningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. De informatiedag vindt plaats op het evenement Leerdam Woont! Hier vindt u naast het woningaanbod uit Hof van Wiel ook alles op het gebied van financieel advies, interieur, tuin en wonen.

Laat u tijdens de informatiedag informeren over de nieuwe woningen en de mogelijkheden. De prijslijst wordt tijdens de informatiedag bekend gemaakt. Ook ligt de nieuwe brochure voor u klaar.

Graag tot 30 maart!