Van Arnhem Bouwgroep ontwikkelen en bouwen onder één dak
 

Over ons

ontwikkelen en bouwen onder één dak

Bent u op zoek naar een aannemersbedrijf in Culemborg en omstreken? 

Van Arnhem Bouwgroep profileert zich in het ontwikkelen en bouwen van zowel woningen als bedrijfsgebouwen. Al ruim 90 jaar zijn wij actief vanuit onze vestigingsplaats Culemborg. Al sinds 1923 ontwikkelen wij projecten vanuit een duidelijk te onderscheiden visie: het resultaat hiervan vindt u op deze website. Niet alleen projectontwikkelingen maar ook complete gebiedsontwikkelingen, grondexploitaties en binnenstedelijke herontwikkelingen worden door ons ter hand genomen. Hierbij is met name de aansturing van alle betrokken partijen van belang. Wat bij ons voorop staat, is het streven naar voldoende variatie en differentiatie om een veelzijdig woning- en utiliteitsaanbod te realiseren.

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de volgende regio's

Het werkgebied beslaat voornamelijk de regio's:

  • Zuidwest-Gelderland;
  • Utrecht;
  • Flevopolder,
  • Zuid-Holland en Noord-Brabant. 

Ontwikkelen en bouwen onder één dak

Het feit dat het ontwikkelen van projecten en het realiseren ervan onder één dak geschiedt, geeft vele voordelen voor de toekomstige eigenaren en opdrachtgevers. De synergievoordelen met betrekking tot prijsvorming, kwaliteit, planning, garantie en nazorg zijn onmiskenbaar.

Door een korte en overzichtelijke beslissingsstructuur en een heldere en nuchtere beoordeling kan er snel en voortvarend worden gewerkt. Alle opdrachtgevers en relaties kunnen dan ook rekenen op onze persoonlijke betrokkenheid. Dit resulteert in een prettige samenwerking met het gewenste resultaat.

Op dit moment hebben wij diverse nieuwbouwwoningen in allerlei prijsklassen te koop. Kijk hier voor ons actuele aanbod. 

 

Wij zijn aangesloten bij:

         

Anth. van Diemenstraat 36
4104 AE Culemborg
Tel. +31 (0)345 - 514 341
Fax. +31 (0)345 - 515 281
algemeen@vanarnhem-bouwgroep.nl

nieuws

De bouwvakantie is begonnen. De komende weken is ons kantoor gesloten. U kunt ons telefonisch weer bereiken vanaf maandag 20 augustus 2018.

Op zaterdag 7 juli is de tweede fase van plan Weids onder grote belangstelling in verkoop gegaan. De nieuwe fase uit dit nieuwbouwplan in Hazerswoude-Dorp omvat 44 woningen. Inmiddels zijn bijna alle woningen onder optie. Heeft u interesse in een woning uit plan Weids? Neem dan snel contact op met de makelaar.

Op 30 juni is de verkoop gestart van Het Eiland Oost Fase 4. Deze nieuwe fase uit nieuwbouwplan Oosterweyden in Maurik omvat 20 rij- en hoekwoningen, en is ontwikkeld door VABO Ontwikkeling bv. Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar, neem snel contact op met de makelaar bij interesse.

Weer een mooi project voor VABO Ontwikkeling! Op dinsdag 5 december 2017 werd een overeenkomst ondertekend tussen de gemeente Neder-Betuwe, VABO Ontwikkeling, KlokGroep Wonen en Ten Brinke Vastgoedontwikkeling voor nieuwe woningbouw in Dodewaard. Aan de westzijde van Dodewaard zal een nieuwe wijk worden gerealiseerd met een goede bereikbaarheid en een divers aanbod van betaalbare woningen.

Meer informatie? Op 13 december van 19.00 tot (uiterlijk) 20.30 uur is iedereen welkom bij een informatieavond in Herberg De Engel, Waalbandijk 102, Dodewaard.