Van Arnhem Bouwgroep ontwikkelen en bouwen onder één dak
 

Grondverwerving

Te koop gevraagd: agrarische gronden, ontwikkelingslocaties en bouwgrond

Als landelijk werkend ontwikkelend bouwbedrijf hebben wij in het verleden veel van onze projecten verworven via rechtstreekse aankoop van agrarische gronden. Deze manier van grondverwerving is namelijk essentieel voor de continuïteit van onze onderneming. Wij trachten gronden te verwerven welke direct geschikt zijn om op te kunnen bouwen of die mogelijk in de toekomst geschikt kunnen worden als bouwlocaties.

Wij zijn in staat een goede prijs te betalen en voor een snelle afwikkeling zorg te dragen. Hierdoor kunnen wij aanbiedingen op korte termijn beoordelen.

Aanbiedingen kunt u richten aan:


VABO Ontwikkeling b.v.
Anth. van Diemenstraat 36
4104 AE Culemborg
Tel: 0345-514341
Fax: 0345-515281
E-mail: algemeen@vanarnhem-bouwgroep.nl

Anth. van Diemenstraat 36
4104 AE Culemborg
Tel. +31 (0)345 - 514 341
Fax. +31 (0)345 - 515 281
algemeen@vanarnhem-bouwgroep.nl

nieuws

De bouwvakantie is begonnen. De komende weken is ons kantoor gesloten. U kunt ons telefonisch weer bereiken vanaf maandag 20 augustus 2018.

Op zaterdag 7 juli is de tweede fase van plan Weids onder grote belangstelling in verkoop gegaan. De nieuwe fase uit dit nieuwbouwplan in Hazerswoude-Dorp omvat 44 woningen. Inmiddels zijn bijna alle woningen onder optie. Heeft u interesse in een woning uit plan Weids? Neem dan snel contact op met de makelaar.

Op 30 juni is de verkoop gestart van Het Eiland Oost Fase 4. Deze nieuwe fase uit nieuwbouwplan Oosterweyden in Maurik omvat 20 rij- en hoekwoningen, en is ontwikkeld door VABO Ontwikkeling bv. Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar, neem snel contact op met de makelaar bij interesse.

Weer een mooi project voor VABO Ontwikkeling! Op dinsdag 5 december 2017 werd een overeenkomst ondertekend tussen de gemeente Neder-Betuwe, VABO Ontwikkeling, KlokGroep Wonen en Ten Brinke Vastgoedontwikkeling voor nieuwe woningbouw in Dodewaard. Aan de westzijde van Dodewaard zal een nieuwe wijk worden gerealiseerd met een goede bereikbaarheid en een divers aanbod van betaalbare woningen.

Meer informatie? Op 13 december van 19.00 tot (uiterlijk) 20.30 uur is iedereen welkom bij een informatieavond in Herberg De Engel, Waalbandijk 102, Dodewaard.